Abonnementbetingelser

HVAD GIVER ABONNOMENTET ADGANG TIL

Abonnementer aktivere et medlemsskab der giver adgang til et lukket forum, kostplaner, træningsplaner, generelle råd / samtaler til et bedre helbred og sundere livstil, derudover vil der hver 3 måned blive tilsendt en medlemsgave til kundens indtastede leveringsadresse, kunden er selv ansvarlig for at holde oplysninger opdateret og korrekte.

ACCEPT AF ABONNEMENTSBETINGELSER

Når du accepterer de gældende abonnementsbetingelser på Etgodthelbred.dk, accepterer du, at Etgodthelbred.dk (Etgodthelbred ApS) må trække det oplyste beløb for medlemskab periodevist, indtil du vælger at opsige dit abonnement. Den første måneds abonnement for medlemskab koster 49 DKK og overgår herefter til et løbende månedsabonnement til 69 DKK pr. måned.

Du modtager en kvittering på e-mail ved dit første køb, der indeholder information om dit abonnement. Efterfølgende kvitteringer vil kunne findes, når du er logget ind på Etgodthelbred.dk, under punktet “Mit Medlemskab”.

OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB OG BINDINGSPERIODE

Du kan opsige dit medlemskab, når det passer dig, og abonnementet ophører herefter ved udgangen af den periode, der er betalt for. Det er dog ikke muligt at opsige medlemskabet inden for de første 24 timer, hvor abonnementet af tekniske årsager er låst. Efter de første 24 timer kan du opsige dit abonnement, når det passer dig. Det vil sige, du i den første periode har adgang til Etgodthelbred’s medlemsforum og funktioner som følge af dit abonnement og dagen efter opsige dit medlemskab - men vi håber selvfølgelig, at du gerne vil fortsætte længere som medlem, så du fortsat kommer til at forbedre din livsstil og dit helbred.

Bemærk at har du en igangværende post, spørgsmål eller tråd op medlem forummet,  vil du ikke længere have muligheden for at se svar eller svare på den. Du vil dog stadig modtage opdateringer om svar indtil du opsiger mottagningen af e mails og notifikationer. Du har altid muligheden for genaktivere dit abonnement og få adgang til din konto og dine opslag, svar, spørgsmål, mm.

For at opsige dit medlemskab skal du logge ind via “min konto” oppe i højre hjørne og herefter klikke på “Mit Medlemskab”. Under "Mit Medlemskab" skal du klikke på knappen: "Opsig Medlemskab" og godkende opsigelsen. Du kan også altid kontakte vores kundeservice. Hvis du opsiger dit medlemskab, vil du stadig have adgang til dit medlemskab indtil det ophører. Efter et medlemskab er opsagt, vil der ikke blive trukket yderligere på din konto, medmindre du selv vælger at genaktivere dit medlemskab.

Såfremt dit betalingskort snart udløber eller er udløbet, skal du blot vente på at din abonnementsperiode automatisk udløber, og herefter bruge dit nye betalingskort ved din første efterfølgende ordre. Herved genaktiveres dit medlemskab og knyttes til dit nye betalingskort. Du kan også kontakte vores kundeservice, hvis du ønsker hjælp. Dibspayment / Nets  står for håndtering af kortoplysninger.

ANSVARS- OG HÆFTELSESFORHOLD

Din indmeldelse på Etgodthelbred.dk er bindende fra det øjeblik, du betaler førstegangsydelsen på dit abonnement, og derved tager dit medlemskab i brug. 

Du er som medlem på Etgodthelbred.dk forpligtet til at betale for hele din medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, indtil du selv opsiger dit abonnement/medlemskab. Første måned koster 49 DKK.

 

REGLER FOR BRUG / DELING AF MEDLEMSSKAB

Medlemmer acceptere at der holdes en god tone, på forummet, alt racistisk, nazistisk, diskriminerende, nedladende,  og lignende adfærd tolereres ikke og vil medføre en advarelse, hvis gentagende opførelse finder sted, vil man blive udelukket fra forummet og ens abonnement vil ophører med det samme.

Deling af medlemskabs login, indhold, materiale der udelukkende er tilgængeliggjort for medlemmer er ikke tilladt, dette accepteres når du betaler førstegangsydelsen på abonnementet. Derudover acceptere du som følge af købt medlemskab, at etgodthelbred ApS, har adgang til at se din lokation når du foretager et login og er aktiv på sitet, via ikke sensitiv data samlet af google analytics.

Derudover vil en overtrædelse af overstående medføre en advarelse og hvis tilsvarende sker flere gange, tillader vi os at deaktivere dit medlemskab og dine fremtidige betalinger med det samme.

PROCEDURE FOR ABONNEMENTSHÆVNING

Dit medlemskab af Etgodthelbred.dk bliver automatisk fornyet, således at du altid har adgang. Efter de første 30 dages medlemskab til 49 DKK overgår dit abonnement til et fast månedsabonnement til 69 DKK pr. måned.

Du kan altid tilbagekalde din tilladelse til at vi fremover trækker et beløb på din konto. Hvis du ikke har opsagt aftalen, vil vi i stedet sende en faktura. Hvis du opdager en eller flere debiteringer, som du ikke har givet tilladelse til, kan du gøre indsigelse over for din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen (med mindre andet fremgår af din aftale med din kortudbyder).

 

 

 

Din kurv er tom