Vilkår & Handelsbetingelser

VILKÅR

HandelsbetingelserGenerelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn

CVR NR: 41567252

Adresse Bredgade 15, Kolding, 6000 og

Kontakt@etgodthelbred.dk

61 20 19 71Betaling

Clearhaus
Visa / Mastercard
Faktura BetalingVi tager ikke kortgebyrer.
(Bemærk, at der dog stadig kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU.
Hvis der er tale om Diners Club og American Express, kræves det, at I har en direkte indløsningsaftale med hhv. Diners Club og/eller American Express.

Det er også tilladt at opkræve kortgebyrer på firmakort.Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 49,-.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Fragt

Standard fragt (GLS eller Postnord) - 49 kr ,-

Pakkeservice - Ekstra ydelser :

Omdeling - 25 kr,-

Pakke til afhentningssted - 0 kr,-

Leverings tiden kan variere alt efter produkter, derudover kan der være pålagt ekstra leveringstid grunder COVID-19Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.(Indsæt hvis relevant:

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@etgodthelbred.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.Fortrydelse af en del af købet    

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.  

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 


Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk hjem til dig eller til din arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der regelmæssigt bringer varer ud i dit område,

Stiftelse eller overdragelse af rettigheder over fast ejendom. Dog ikke aftaler om finansielle ydelser eller aftaler vedrørende udlejning af fast ejendom,   

Opførelse af bygning,

Aftaler om brugsret til logi på timesharebasis, m.v.,

Aftaler om pakkerejser,

Spil, hvor der betales for deltagelse,

Levering af ikke-finansielle ydelser, der er færdigleveret, hvis du forinden har accepteret at ydelsen sættes i gang, og at din fortrydelsesret dermed mistes,

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen, 

Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved aftalens indgåelse, og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af udsving på markedet, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på,

Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos dig, som du udtrykkeligt har bedt om,

Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på,

Levering af aviser, tidsskrifter eller magasiner, dog ikke hvis det er abonnementsaftaler,

Aftaler, der indgås på en offentlig auktion,

Aftaler om logi, dog ikke til beboelsesformål, transport af varer, biludlejning, forplejning eller fritidstilbud, når datoen eller perioden er aftalt. (Det sidste kan f.eks. være kurser, forestillinger, stævner mv.) 

Levering af digitalt indhold, f.eks. computerprogrammer, apps, spil, musik, film mv., 

som ikke leveres fysisk på f.eks. CD eller DVD, hvis du forinden har accepteret at udførelsen sættes i gang og at din fortrydelsesret dermed mistes,

Finansielle ydelser omfattet af lov om realkreditlån og realkreditobligationer m.v.,

Aftaler om varer, værdipapirer eller ydelser, hvis prisen afhænger af udsving på markedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og disse udsving kan ske

i fortrydelsesperioden.  

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.Varen sendes til:

Bredgade 15, kolding, 6000Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Fortrydelsesret i erhvervskøb

Indsæt eventuelt oplysninger her, hvis I har særlige regler for fortrydelsesret i B2B-handel.


Du har ret til at fortryde korrekte leveringer, hvis du fortæller os det indenfor 14 dage, og herefter har du 14 dage til at returnere. Hvis du allerede har fortrudt inden, du modtager varen, kan du skrive til post@stetoskop.dk, så vi ikke sender varen til dig, eller hvis vi har nået at sende, kan du sende os en mail med besked om, at du fortryder og derefter nægter at modtage varen fra PostDanmark eller GLS.
I tilfælde af berettiget fortrydelse tilbagebetales pengene til det kort, de er købt fra indenfor 8 dage.
Der ydes ingen fortrydelsesret på skaffevarer undtagen sko.

Ved fortrydelse bedes du kontakte os inden returnering. Kontakt på kontakt@etgodthelbred.dk eller +45 20 61 95 44. Hvis du sender varer retur uden at have kontaktet os først, forbeholder vi os ret til at tage kr. 75.- i gebyr.

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Den købte vare skal returneres i original emballage, med brugsanvisning og andet tilhørende emballage som plastposer eller lign.

Hvis varen er prøvet udover eller der er mangel af emballage og brugsanvisning end, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Håndtering ved returnering af tøj:
Den klare pose som tøjet ligger i, skal være intakt ved returnering, og tøjet skal ligeledes være lagt pænt sammen i posen, gerne som du modtog det, og ikke krøllet.
Ved returnering af tøjet, vil det blive gennemgået ved ankomst til vores lager, og er det ikke i overensstemmelse med ovenstående, forbeholder vi os ret til at tage kr. 50 .- i gebyr.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du betaler returporto.
Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, tilbagefører vi betalingen indenfor 14 dage til det betalingskort, du oprindeligt betalte med.
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  Varen sendes til:

Bredgade 15 , 6000, KoldingVi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

PersondatapolitikVi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.


Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

vi forbeholder os retten til at bruge data fra cookies såsom, placering, navn og produkt valg, til at forbedre din handels oplevelse og fremadrettet forbedre din oplevelse på vores websitePersonoplysningerne registreres hos kandidaterne construction a/s og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.etgodthelbred.dk er Stephan Korsgaard / Ejer

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@etgodthelbred.dk.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte +45 20 61 95 44 Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dkHar du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 14 - 04 - 2020Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)Til:

etgodthelbred.dk

Bredgade 15, 1 sal

6000, Kolding

E-mail: retur@etgodthelbred.dk


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Din kurv er tom